Wie zijn wij

Wij zijn Richard en Saskia, veertigers, gescheiden, ouders en stiefouders. Allebei hebben we een scheiding meegemaakt en we maken dagelijks in ons nieuwe samengestelde gezin mee hoe belangrijk het is om dat ‘goed’ te doen.

Graag hadden we toen geweten wat we nu toepassen in onze praktijk. In ons dagelijkse leven als ondernemer hebben we veel ervaring opgedaan met Mediation dit bracht ons op het idee om Scheidingsspecialist te worden. Achtereenvolgens hebben we samen de opleidingen Mediation, Scheidingsspecialist en Kindercoach gedaan.

We geloven in duo-gesprekken, een man snapt een man soms beter, en een vrouw een vrouw en andersom. Samen blijven we scherp en kunnen we jullie door onze doortastendheid helpen om de lucht te klaren, zodat jullie samen met een nieuwe, schone lei verder kunnen.

Over ons

Wij hebben samen zes kinderen. Saskia had drie kinderen uit haar vorige relatie, Richard had twee kinderen uit vorige relatie, samen kregen we er nog één bij.

Wij snappen als geen ander dat je soms vast kunt lopen in afspraken die je met je ex-partner hebt afgesproken. Een ouderschapsplan is ook vaak een groeimodel waarin tussentijdse evaluatie noodzakelijk is. Maar als dit jullie samen niet lukt kom dan gerust aan tafel.

Ook als je vastloopt in je samengestelde gezin kunnen wij jullie helpen. We hebben samen de opleiding “samengestelde gezinnen coaching gedaan”. Tevens zijn wij in ons samengestelde gezin ook in de klassieke valkuilen gestapt. Komen jullie er even niet meer uit?

Neem gerust contact met ons op bij vragen of voor een vrijblijvend en kosteloos kenningsmakingsgesprek.